Skip to content

Szolgáltatásaim

Szeretnéd önmagad jobb verzióját elérni, szeretnél elégedett lenni magaddal?
Tudok segíteni ennek az elérésében!

Hatékony, személyre szabott és jóhangulatú edzések

Velem egy teljesen rád szabott, hatékony edzésen fogod elérni önmagad jobb változatát, úgy, hogy szórakozásnak fogod megélni az edzést!

Privát személyi edzés

Pivát személyi edzés keretében az első ingyenes közös órán felmérjük a jelenlegi fizikai állapotodat, a terhelhetőségedet. Meghatározzuk a céljaidat és kidolgozunk egy teljesen rád szabott személyi edzést. Beszélgetünk az étrendedről és megpróbáljuk azonosítani azokat a pontokat, ami gátol a céljaid elérésében.

Páros személyi edzés

Gyere el a pároddal, barátoddal, hogy együtt fejlődjetek és kerüljetek jobb formába! A páros személyi edzés során olyan programot állítok össze nektek, ahol külön-külön figyelembe veszem a fejlettségi és erőnléti állapototokat, ennek megfelelően kísérlek végig titeket a céljaitok elérésében! Legyen az edzés egy jóhangulatú közös program, ahol együtt éritek el a jobb formátokat!

Edzésterv összeállítás

Ha csak egy edzéstervre van szükséged, mert nem tudsz munka, idő vagy akár család miatt folyamatosan lejárni az edzőterembe, tudok segíteni neked ebben! Összeállítok neked egy személyre szabott edzéstervet, amit akár egyedül, otthon vagy edzőteremben is tudsz alkalmazni. Rendszeresen felülvizsgáljuk, hogy mikor lehet szükség az edzésterv módosításra.