Skip to content

Rólam

Én csak az ajtót mutatom meg neked, belépned neked kell rajta

Néhány szó rólam!

Végzettségeimet a SZINERGIA Szakképző iskolában szereztem. Ezek a testépítésben szerezhető legmagasabb felsőfokú végzettségek, testépítő-edző, személyi-edző. Megszerzésük után azonnal a szakmámban helyezkedtem el, ennek már több, mint 6 éve. Azóta rengeteg kiváló emberrel dolgozhattam együtt, és rengeteg sikertörténetet tudhatunk magunk mögött az elmúlt évek során. Ez persze nem jöhetett volna létre, a ti bizalmatok, és a mi közös erőfeszítéseink nélkül. Bízom benne, hogy ezután is sok-sok éven keresztül képes leszek beváltani a belém fektetett bizalmatok, és még ezer és ezer sikersztorinak leszek szemtanúja. Ez nélküled/nélkületek nem fog menni!

"Atti nagyon sokat segített abban, hogy az edzésem hatékony és eredményes legyen és élvezzem is az edzéseket! Egy nehezebb időszakban is, Atti olyan hangulatot csinál az edzéshez, hogy sajnálom amikor vége van :)"
Zoltán
Atival edzeni ÉLMÉNY! A jó humora mellett, kiváló szakember és abszolút személyre szabott edzésprogrammal segít céljaim elérésében. 💪🙂
Mariann
Play Video

Építs Önbizalmat!

Személyre szabott edzés

Egyénileg, rád szabott személyi edzésekkel sokkal hamarabb elérheted a céljaid!